Dagens låt



Volbeat - I only wanna be with you

Tillbaka på jobbet

Skönt att vara åter efter att ha legat hemma en vecka, dock har jag varit tröttare än nånsin idag... När klockan va tre inatt så hade jag inte somnad ännu och när jag väl somnat så vaknade jag till hela tiden. *suck* Jag tänkte jag skulle ta en dusch snart och sen gå lägga mig, är verkligen helt slut!

Mer musik

Är helt kär i den här låten:



Within temptation - What have you done now

Soul

Satt och lyssna på soul igår på Spotify, så grymt härlig musik speciellt den äldre typen. Jag bjuder på en av mina favoriter:


Lite coolt tycker jag =)

Efter allt kring PirateBay-rättegången så har det ju varit en del diskutioner om vad som egentligen är lagligt. Vi har även snackat en del kring detta på jobbet och kommit fram till att det som PirateBay dömdes för är något som MÅNGA andra gör sig skyldiga till, bl.a. jättar som Google. Vi är tydligen inte ensamma om att ha dragit den slutsatsen:

länk

Dagens i-landsproblem

Jag pallar inte att laga mat! Måste man verkligen äta när man är sjuk?

En kraftansträngning

Jag har precis gjort mig av med all kraft i min kropp genom att bädda rent i min säng, nu ska jag snart gå i duschen och raka mina ben för att sen lägga mig i den nybäddade sängen. Är helt slut efter bäddningen eftersom jag är sjuk, så jag kommer somna skönt förhoppningsvis. =)

Trasigt hjärta

Även idag har det blivit Grey's Anatomy i sjuksängen (soffan). Jag håller på kolla på säsong 2, och har just avslutat ett av mina absoluta favorit-avsnitt:


Hemskaste scenen som alltid får mig att stört-böla!



Så jäkla underbar attityd! =)



Onsdag

Inge vidare idag heller, har legat på soffan hela dagen och sett säsong 1 av Grey´s Anatomy på DVD. Det är mycket man minns men också mycket man glömt, har legat här och snyftat hela dagen.



Imorgon blir det säsong 2, sen får vi hoppas jag blir lite bättre så jag kan jobba på fredag. Hjälp mig genom att hålla tummarna! =)

Sjuk! =(

Usch jag mår riktigt PECKA, svullen i halsen och tungan är för stor för munnen, lite feber och har allmänt ont i kroppen samt huvudvärk. Min första tanke va halsfluss, skum som jag är får jag jätte-knäppa symptom när jag blir sjuk vilken min läkare som tur är är väl medveten om. Han påpekade även det när jag beskrev mina symptom över telefon. Så det blev svalgprov och en del blodprover, inget visade nåt så jag suckade bara; Virus!

Bara att vänta ut alltså... Blir hemma imorgon med samt torsdag då jag är ledig sen får vi se. Förhoppningsvis mår jag toppen sen så jag kan jobba i helgen!


Grattis min vackra vän



Janine blir idag 27 och jag vill ge henne en riktigt STOR grattis-kram! Den faktiska kramen får vänta till imorgon på jobbet och presenten till på lördag. Idag får hon fira med familjen som jag hoppas skämmer bort henne ordentligt, det är hon väl värd! =)

En fantastik vän är hon i alla fall! <3

Min farmor är söt!

När min farmor var och hälsade på mig i veckan tog hon en titt på min DVD-hylla och konstaterade en sak:
- Va många band du har!

SÖÖÖÖT!

Den där Maja

länk

Det är tur för dig att jag älskar dig! <3

Hej hej =)

Nu har det börjat lugna sig här hemma hos mig. =) Alla kartonger med kökssaker är uppackade, allt är diskat och det ser fint ut. Sovrummet och vardagsrummet är fortfarande lite rörigt, men så fort jag är klar så kommer det bilder på bloggen! =) Jag satsar på att fixa det sista på måndag då jag är ledig, jag jobbar i helgen.

Sen har jag köpt tulpaner idag, de pryder mitt vardagsrumsbord! =)

Idag går flytten

WOHO!

Extra tack till mamma som tog mig till Ikea igår efter jobbet och till Erik som hade vår order klar och varor ihopplockade då det inte fanns så många kvar av en kudde jag ville ha! <3 till er båda!

Jag vet inte när jag får igång internet hemma så det kan bli tyst ett par dagar men jag ska försöka komma över en data lite då och då! =)

RSS 2.0