Nova-fest

Idag har jag och mamma varit och firat mitt kusin-barns ankomst till världen. Det bjöds på kaffe och MASSA hembakt, och självklart massa kärlek! <3





Tack för allt! =)

Ikväll kommer Sam och Madde på middag, och Meta kommer från Östersund.

Städat



Hålet i foten va värt det! =)

Klumpig!

Aj aj aj! Och aj igen! Fick tuppjuck igår och skulle rensa allt. Plockade ur allt ur ena garderoben och skulle flytta lite på hyllplanen. Drog ur skivorna och la dom på sängen. Rev ur skivhållarna och la dom på golvet. Började trycka in skivhållarna igen, ni vet med sina piggar in i hållen på sidorna i garderoben. Hoppar ner från stolen ner på golvet, rätt på en skivhållare som självklart låg med piggarna uppåt som gick rätt in i foten! Finns inga ord för hur ont det började göra efter en timme! Lite blod också...  Tur att mamma va med för jag blev lite snurrig... Gick lös med hammaren sen klockan tolv på "natten" till päronens stora glädje! ;)
Har hoppat runt idag, på höger fot har jag gått endast med stortån. Den är ganska öm... :S

Ja vad ska man säga... Rolig ser jag ut i alla fall!

Soul Calibur IV

Grymt, så grymt!







Köp än Jonas? =)

Dagens i-landsproblem

Jag har två garderober och en byrå FULL av kläder, men inget att ha på mig! :S Hmm, hur går det till egentligen?! Jag ska til stan med Martina idag, får nog unna mig ett par jeans den här knapra månaden... Jag har ju trots allt 30% på valfritt damplagg på Lindex! =)

Vad ska ni göra idag?

Prinsessan fyller år

Världens bästa tjej Ella fyller idag 2 år! Stora tjejen!



Endast ett par timmar gammal!



1 år!



Och nu 2 år!

Lite fler bilder på min favorit:



(PS: Hoppas det är okej att jag använt mig av er bild också?)

Besök

Vi har ett litet besök på baksidan just nu:



Busan är måttligt imponerad, men jag tycker den är jätte-söt! =)

Broccolilåda



Jag lagade middag åt HELA familjen ikväll, ja även Kalle och Erik va hemma! =) Det blev broccolilåda, MUMS som *** blev det om man får säga så om något man själv lagat! (?)

4 port

4 dl kokt pasta t ex skruvar
300 g färska eller frysta broccolibuketter
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
4 ägg
2 1/2 dl Matlagningsgrädde
1 1/2 dl Kvibille riven ädel

Sätt ugnen på 200 grader. Koka broccolin i lättsaltat vatten ca 1 min. Låt den rinna av. Blanda broccoli och kokt pasta i en smord form. Salta och peppra. Vispa ihop ägg,grädde och ädelost. Häll det i formen. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min.

Jag bytte ut ädelosten mot vanlig riven ost då jag tycker att ädelost smakar APA! Osten la jag uppepå istället för att blanda den med äggstanningen. Sen hade jag i knaperstek bacon också för att göra det "matigare". Nästa gång ska jag prova med rökt skinka för att det ska bli lite magrare...

MUMS blev det i alla fall! =)


Lista

Snodd av kusin Johanna! Alla frågor får endast besvaras med ett ord!

1. Din mobiltelefon: Finast
2. Din äkta hälft: -
3. Ditt hår: Uppsatt
6. Det bästa du vet: Kärlek
7. Din dröm inatt: Arg
8. Din dröm/ditt mål: Frisk
9. Rummet du är i: Sovrummet
10. Din hobby: Datan
11. Din skräck: Döden
12. Vill du vara om 6 år: 30
13. Var du igår kväll: Kissnödig
14. Vad du inte är: Utvilad
15. En sak du önskar dig: Trygghet
16. Var du växte upp: Nacka
17. Det sista du gjorde: Duschade
18. Dina kläder: Trosor
19. Din TV: Avstängd
20. Ditt husdjur: Katt
21. Ditt humör: Varierat
22. Saknar du någon: Ja
23. Din bil: -
24. Något du inte har på dig: Kläder
25. Favoritaffär: MQ
26. Din sommar: Mörk
27. Älskar någon: Ja
28. Favoritfärg: Grön
29. När skrattade du senast: Nyss
30. När grät du senast: Igår

Glädje =D

Så jag har längtat, och nu ska jag få gå! =)


Ett år idag



Det är inte klokt vad tiden går fort...


Dagens citat

Farmor: Det va nära att det blev sex, den ångrade sig i sista sekunden!

När vi spelar yatsy

Dagens citat

Jag till mamma: Stoppa in hela så du riktigt känner!

Om upplevelsen att äta chokladfyllda rån...

Dagens låt



Rihanna - Disturbia
GRYYYYYYM!

Haha

Pappa sitter i telefon med nån kille som vill att vi ska byta digitaltv-leverantör. Så jäkla kul att lyssna på pappa, han ifrågasätter ju verkligen ALLT! Hehe, tycker nästan synd om killen... =)

Glad

Janni har skrivit ett inlägg i sin blogg som bara gjorde mig såååååå lycklig! =)

länk

Linkin Park

Detta blir dagens låt; Leave out all the rest



Grym låt!

Ljusterö

Jag och Martina drog ju ut till mormor i måndags, stannade ett par dagar och bara njöt av livet.



Så här roligt kan man ha på landet bara man har en kamera:
 

Måndag

Vi börjar med gårdagen. Eller snarare kvällen för på dagen va jag lite bakis så jag gjorde inte så mycket...
Vi möttes på Mongolian BBQ på Sveavägen. ALLA va bakis! Har aldrig sett så många sega människor på samma ställe! Bra bakismat i alla fall, och massa skratt när colan började verka.



Snart kommer Martina hit, vi ska ut till mormor och hälsa på i några dagar. Ska bli härligt att bara rå om varandra och mysa i lugn och ro! =)

Grattis mitt <3

Idag fyller Martina 22 år!



Ett STORT grattis till dig min sköna, vi ses ikväll! =)

Kalas

Mys Oscar fyller år idag, ska snart börja röra mig dit på lite fest! =)



Jätte-grattis till dig! =)

Vad ska ni göra ikväll?

En sak jag inte fattar!

Varför är det fem stycken plåster i en ask skavsårsplåster? Hmm, jag har i alla fall ett jämnt antal fötter, jag vet inte hur det ser ut för er andra... :P

De senaste dagarna

Usch va dålig jag har varit på blogga! Jag som skulle bli så bra när jag skaffade det nya bloggen... I alla fall, har väl inte alltid funnits något att berätta och då finns det egentligen inte någon anledning att uppdatera bloggen. Tror ingen vill läsa "Hej idag mår jag dåligt så jag ska inte göra nåt..."

Igår blev det en bättre dag i alla fall med lite mer fart! Kalle hämtade mig efter jobbet, ungen har turen med kort arbetsdag på fredagar! Vill jag också ha när jag börjar jobba igen! =) Han ska ner till Öret igen för sista terminen och jag hjälpte honom med de lätta sakerna ner i bilen sen åkte vi hem igen. Då hade mamma precis kommit hem och vi drog till Sickla. Där fixade jag Martinas födelsedagspresent, hon fyller år imorgon, och sen gick vi på bio. Mumien III.



Lite besviken trots att den va helt okej. Jag älskade ju som första två, och hade nog rätt höga förväntningar på den här även fast den fått dålig kritik...
Hade i alla fall jätte-mysigt med mammsen, tack för en kul kväll!

Onsdag

God kväll allihop!
Lång dag idag med. Gick upp tidigt för att möta Michelle och Riita i centrum vid kvart i 11, allt gick bra framtill att jag kommit halvvägs. Insåg då att jag hade fått skavsår. Jag får helt enkelt köpa skavsårsplåster på apoteket tänkte jag! Johej du, när jag tog av mig skorna så såg jag att all hud va bortskalad! Det slutade med att jag fick köpa nya skor! Köpte ett par tygskor, vilket jag faktist behövde, och så trampade jag ner hälarna på dom. Lekte med Michelle sen medan Riita va hos frissan. Michelle blir verkligen mer och mer lik Veronica för var gång jag ser henne! =)
Efter det åt vi lunch, sen tog vi oss hem till mig. Michelle somna på vägen så vi satte oss på baksidan så Michelle kunde fortsätta sova i vagnen och vi kunde slappa lite medan vi väntade på mamma och Riitas man. När mamma kom hem grillade vi och fixade dom rostade grönsakerna som blev lagom klara till att Kalle kom! Vi åt en kanonmiddag, med glass till efterrätt. Det är något speciellt med att se en ettåring äta själv, hon hade glass överallt! Haha!

Nu är jag helt slut, ska försöka somna efter CSI! Sov gott alla! <3

Tisdag

Åkte runt som fan idag. Började med att åka till forum, köpa presenter. Sen hälsa på Luce på hans jobb, massa skratt! Sjukt rolig människa! Sen till farmor på fika. Snacka om att vara i sin egen värld, glömde gå av bussen! :S Det va bara att gå över till andra sidan och vänta på en buss som kunde ta mig tillbaka i ösregnet!
Sen jag kom hem från farmor har jag mest slappat, så skönt!

Vad har ni gjort idag?

Dexter

På tv nu, vem ska se?



Måste säga att jag tycker han är het! =)

Regn

Jag älskar regn! Ligger på sängen nu och lyssnar till hur regnet slår mot mitt fönster, det ger mig sinnesro... =)

Ont i magen

Är extra laktoskänslig idag, fick så ont i magen bara av margarinet som jag stekte lunchkorven i. :S Och det är inte ens rent smör utan med rapsolja också! Hmm... Det är ju så olika, ibland kan jag ha vanlig cremefraishe i maten utan att reagera alls och nu det här!

Annars är jag lite pirrig, ska till kuratorn snart och mamma ska med. Prata lite om hur det är att vara så gammal och bo hemma och hur det är att ha en vuxen dotter som bor hemma. Mamma vill även ha tips om hur hon ska bemöta mig när jag är ledsen och totalt nere. Hon är fin min mamma! <3

Annars så tänker jag på mina vänner som har det svårt. Ni är så fina människor båda två, och är det några som klarar det här så är det ni! Ni betyder jätte-mycket för mig!

God morgon!

Jag sitter här framför datorn med en STOR kopp kaffe och bara njuter. Har sovit riktigt gott inatt, vilket händer kanske en gång i månaden. Sov 9 timmar, och vaknade bara 4 gånger! =)

Vad ska ni göra idag då? Jag har inga planer än så länge så det blir lite slappa så får vi se vart världen tar mig... ;)

Johanna har lagt upp sååååå fina bilder från igår, gå in och titta! =)

The story so far...

Dagen blev kanon! Vi började med att åka ut till Veronicas sten. Vi tog med oss en spade för att kunna gräva ner den solros vi hade med oss dit i början av veckan. Då började det såklart spöregna så det besöket blev inte särskilt långvarit...
Därefter bar det ut på Ingarö, där vi möttes i dörren av en ivrig Riita som glatt undrade om jag inte kunde hjälpa henne med att passa Michelle på onsdag när hon skulle till frissan. Absolut! =) Massa lek och varmkorv och prinsesstårta till prinsessan, sen bar det av hem för Johanna, Jonas och Nova skulle komma efter tre. Vi har gosat och ätit i massor! Jag ska ta mig ut till henne nån dag snart så vi får en riktigt mysig tjej-dag! <3

Nu är jag riktigt biljardsugen, får se om jag hittar nån som vill spela med mig ikväll... =)



Dagens låt

Kid Rock är för mig Pamela Anderssons ex, som man i och för sig visste va artist men jag hade nog aldrig hört något av honom. Tills i början av sommarn då han släppte "All summer long"! GRYYYYMT bra låt tycker jag!



Och trots att det regnar idag så ger den här låten mig en grymt härlig sommarkänsla! =)

Dagens citat

Mamma sitter vid köksbordet och läser DN, ser att Karin och Kajsa har namnsdag.

Mamma: Grattis på namnsdagen gumman! Karin betyder ren och kysk, men det vette fan!

Haha men mamma, det stämmer väl in på mig!?! ;)

Lördag

2/8
* Jag och mormor har namnsdag (Karin)
* Michelle fyller 1 år

God morgon!
Sitter i köket, har precis ätit frukost. Nu ska jag och mamma lösa melodikrysset, han håller på gå igenom förra veckans kryss nu...
Vad ska ni göra idag? Efter melodikrysset ska jag och mamma fixa oss och så ska vi åka förbi Veronicas sten påväg till Michelles 1års-kalas.
Där kommer vi inte stanna allt för länge, vid tre kommer familjen Kenas/Gunnar! =D Ska bli helt underbart, åh va jag ska krama på Johanna och pussa och gosa med Nova!

Ha det bra så länge, puss puss!

Dagens citat

Mycket roligt kommer ur Luces mun. Luce petar Martina med biljardkön, lite hårdare än det va tänkt och Martina får ont.

Luce: Men du, du kan ju anmäla mig så kan vi dela på pengarna som jag betalar!

Smart tänkt! =)

Fredag

Jag, mamma och pappa är på väg ut, vi ska ut och äta! =)
Vad ska ni göra ikväll?

Puss puss

Den STORA hemligheten

Nu får den avslöjas, och jag är bara såååååå lycklig! Lyckan vill på något sätt inte lägga sig, utan den bara växer och växer... Ungefär som det barn som växer i Maddes mage! Ja, det är sant! Min Madde och hennes Jona ska bli föräldrar i februari! =D

Gumman min kärlek för dig har inga gränser, och jag bara längtar efter att få se och pussa på ditt barn! Kan det inte bli februari nu? ;)


<3 Jag och min vackra Madde i november <3

RSS 2.0