Bal

Jag ska på officerbal i Karlskrona senare i höst, det har jag vetat ett tag. Fick datumet idag, lördag vecka 47. Nervös? Det är bara förnamnet... Det är så sjukt mycket regler som ska följas, vilket jag får ta och läsa på. Prinsessklänning ska fixas också, det ser jag fram emot! =) I och med att det är en höstbal så ska det vara mörka höstiga färgen, jag är inne på mörk lila. Markus säger att många brukar ha röd klänning, vilket jag tänkte undvika just därför. Har kollat lite på nätet och hittat ett ställe på Drottninggatan som hyr ut bl.a. balklänningar, får åka in och ta mig en titt på torsdag då jag är ledig!

Dagens citat - kärlek <3

Markus: Duuuuuu
Jag: Aa
M: Jag blir mer och mer kär i dig varje gång jag ser din bild!

Smälter man eller?

 

Jag skickade den här bilden till Markus via mms då han inte hade nån bild på mig, hans vänner började ifrågasätta om jag verkligen existerade...

Nygaddad


Helt rätt

Whatever you give a woman, she will make greater. If you give her sperm, she'll give you a baby, If you give her a house, she'll give you a home, If you give her groceries, she'll make you a meal, If you give her a smile, she'll give you her heart! She multiplies and enlarges what is given to her, so if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit...

Drar

Middag hos päronen ikväll med lillebror =)

Trött

Jobba helg... Suck så trött jag är! Jag kunde verkligen inte somna igår, låg och vred och vände helt klarvaken. Hon va närmre ett sista gången jag kollade på klockan. =( Och sen upp vid sex!

Roligare är middags-planer med Kenne och Monika och lilla Vera! =) Bebis-mys, eller i alla fall litet barn då hon är drygt ett och ett halvt år och då tycker inte jag man är bebis längre...

Vad ska ni göra idag?

En vecka kvar

<3


Lycka

DEN ÄR MIN!!! =)


Dåligt humör

Är på riktigt dåligt humör idag, därav inget bloggande... Vill bara säga att jag lever och bjuda på en låt:


Dagens låt


Längtar efter Greys...


Bad call...

Beslutade mig för att gå till affären, jag va bara tvungen att ha pyttipanna. Dumt! När jag skulle betala började allt snurra, fick skynda mig hem och lägga mig på hallgolvet. Kallsvettig och klibbig.

Jag mår helt "okej" så länge jag håller mig lugn och stilla, liggande rent ut sagt. Men så fort jag går upp så skiter det sig! Får väl ringa vårdguiden på söndag om jag inte blir bättre och kolla med dom om jag behöver komma till min läkare... Jag har nu haft feber i fyra dagar, inte så bra för hjärnan. Tur man har panodil, min bästa vän för tillfället.

Kan dock inte tycka allt för synd om mig själv, Markus har nu jobbat 18 timmar i sträck och blir inte ledig föränn kl 20. Då får han sova 2 timmar för att sen gå upp och festa. Vilket jäkla jobb den grabben har... =S

Mera sakna

ÄLSKAR DIG!


Citat ur dassboken

"Män har ett starkt självförtroende för de växer upp genom att identifiera sig med superhjältar såsom Stålmannen. Kvinnor växer upp med Barbie. Nog sagt."

Fortfarande sjuk

Hemma idag med, blir även hemma imorgon... Fortfarande ont, fortfarande feber. Ljuspunkt: Jag kräks inte längre, har inte kräks sen igårkväll.

En annan ljuspunkt, idag är det 14 dagar kvar till Markus kommer. Saknar dig min älskling! <3

Psychic connection

Markus ringde precis, han hade kännt på sig att det inte stod rätt till med mig igår. Vi kom fram till att vi känner varann för bra nu, haha!

<3 <3 <3

God morgon eller nåt...

Har haft en jäkla skit-natt, spytt mått allmänt skit. Ont överallt. Problem med astman har jag också, som om jag inte hade nog... =( Ringde chefen imorse och sjukskrev mig, blir nog hemma hela veckan.

Lite skryt

Jag bara måste berätta att fr.o.m vecka 41 är min extermt sexiga, redan unifrombärande pojkvän inte bara officer utan även utbildad brandman! =)

Jag saknar att pussa på dig! Ramla inte överbord

nu för snart ses vi igen <3


Inställt

Fick prioritera om, jobbet måste komma först så jag beslutade mig för att stanna hemma ikväll så jag orkar med att jobba hela veckan... Trist men sant, hoppas päronen får det kul hos farmor!

Suck

Mår inge vidare idag heller, ljuspunkten är väl att jag i alla fall inte mår sämre... Rätt lugnt på jobbet idag också, skönt att inte behöva slita ut sig men trist för då går tiden så sjukt långsamt.

Efter jobbet idag ska jag till farmor och hjälpa henne med lite småsaker, middag blir det också sen hem och sova!

Bättre

Fina Lina kom över med värktabletter till mig, kan man ha en bättre granne? =)

Hmm

Jag hoppas lite mat ska bota min fruktansvärda huvudvärk som plågat mig hela dagen! Jag hoppas jag inte håller på bli sjuk, jag fryser något så fruktansvärt... =S

Kärlek

Hade en liiiiiite försenad inflyttningsfest hemma i helgen, det blev sjukt lyckat! =)

Hade även Markus hos mig hela helgen, och igår så åkte han igen. Ut på havet på övning i 2 veckor. Saknar honom redan, men om 2 och en halv vecka så kommer han igen! <3

Maria, jag och Markus i lördags


RSS 2.0