Mys

Gräsplätten i fråga blev den nedanför mitt sovrumsfönster, bra och nära! =) Passade på att skämma ut mig lite för grannskapet också då jag flera gånger vaknade av att jag snarkade högt och ljudligt. En hel del människor rör sig i mitt område, bl.a. snygga byggarbetare just idag, JIPPI! Tur att man inte är allt för rädd för att bjuda på sig själv... ;)

Just nu håller jag på packa ihop mig, om ca en halvtimme kommer söta Janni och hämtar mig. Jag ska med dom hem på middag och mys och sen sova hos dom. Ska bli underbart att träffa min älskade Ella igen! <3



Jag och prinsessan för ca 2 år sedan



Ännu en dag

Solen skiner och jag är ledig! =) Jag tänker ignorera tvättberget och intala mig själv att det inte finns och gå ut och lägga mig på nån gräsplätt nånstans. See ya!

Maja

Det finns bara ett ord; UNDERBAR! <3

Majs ikväll



<3

Två födelsedagar





Kärlek till två av mina favorit-killar som båda fyller år idag <3

Midsommar och måleri

Seg vecka på bloggen, först inget att skriva om sen ingen tid att skriva...

Fullt drag över midsommar! Markus kom upp till Stockholm på torsdagskvällen för att fira med oss, fredag morgon åkte vi ut. Shit vilka köer!!! Vi åkte hemifrån en kvart senare en pappa och kom fram 2½ timme efter dom, snacka om att hamna på olika sidor om kön! Alla samt vi var grymt hungriga när vi kom fram och det dukades för sillunch, korv och köttbullar till de som inte åt sill, och så klart massa snaps! =) En del snapsvisor och så sjöng Markus en snapsvisa från flottan vilket var väldigt roligt.
En helt klockren tipspromenad och roliga lekar och en hel del och och skumpa samt fantastiskt humör bland alla deltagare gjorde detta till en av de bästa midsommrarna nånsin! <3

I övrigt har mamma och jag slitit med ommålningen av farmors altanräcke, fan va vi är grymma! *skryter*

Sol

Jag såg en segelbåt som åkte genom skurusundet, såg helt underbart ut! =)

Våga Vägra Vinter

Jag är så jäkla trött på det här skit-vädret att jag beslutat mig för att vägra vinter! Idag hade jag piratbyxor på jobbet, brr.

Who's with me? =)

Jobbhelg

Tur att det inte är kanon-väder så man hade gått miste om strålande sol när man sitter inne hos folk... Vi har det i alla fall ganska skönt på jobbet jag och Tuulia, gamlingarna är på gott humör nu i helgen! =)

Mentalt är jag redan överladdad inför midsommar, längtar jätte-massa!

Nu blir det snart fotboll, hur mycket tror ni vi vinner med? =)

Dagens låt

Slipknot - Snuff





...

A dream is a wish your heart makes

Marios återkomst



Precis så som Mario ska spelas! Till 2010 måste vi vänta...


Tillbaka

Hej här är jag igen, nu tänkte jag komma igång med bloggandet igen efter en tids frånvaro.

Under tiden jag varit borta har det hänt en del... Jag hittade en knöl i mitt högra bröst som började växa rätt mycket. Kom i kontakt med min läkare rätt fort som skickade mig vidare till Bröstcentrum i stan på Drottninggatan. Fick tid inom 10 dagar och där gjorde jag mammografi och ultraljud på brösten. Dom hade ordnat så jag fick träffa en läkare på en gång som kollade på bilderna och  kunde på plats konstatera att det inte va något farligt utan att det va mina bröst som växte ojämnt. Helt fantastisk personal som verkligen tog hänsyn till min unga ålder och när jag kom ut efter att ha träffat läkaren så stod "min" sköterska vid receptionen med ett JÄTTE-LEENDE och sa "Här kommer det en glad tjej!" Mmm minst sagt!!!

Jag har också tagit upp kontakten med en vän som jag inte haft kontakt med på ett tag, ett mycket bra beslut! =)

Livet känns kort och gott UNDERBART!

RSS 2.0