Julkänsla





=)

Jag har överlevt snökaoset

Dock med vissa problem... Hemtjänst är inget drömyrke i detta väder! Vi är ju ute och åker bil hela dagarna ju. Ännu roligare va det och sitta på SöS och försöka få tag i en färdtjänstbil som skulle kunna ta oss hem, då hela växeln va nere. Hmm... Fredrik fick komma och hämta oss, tur att det va en kund som kunde åka "vanlig bil"!

Annars rullar det väl på som vanligt. Jag försöker pussla ihop nyårsplanerna. Till min stora sorg är gänget väldigt utspritt i år, med sina "egna" vänner. Men det verkar bli lyckat ändå som det ser ut nu! =) Mannen min kommer upp och han har med sig sin bror som ska fira med oss. Min älskade Maria kommer också och jag och Fina Lina jobbar på att fläta ihop våra planer. Vad gör ni på nyår?

Glöggtips



Serverade dessa glöggsorter idag på adventsfikat, den ljusa rom-baserade va hur god som helst! Den mörka, som är baserad på cognac va i min smak lite för söt-sliskig...

Andra advent

Julen närmar sig och det känns helt underbart! Min första jul i eget boende, nu är det bara julgran som saknas! Så fort de börjar sälja granar vid caféet så kommer den upp. Hemma hos mamma och pappa tog vi in och klädde granen den 23dje, men jag vill förlänga min första jul så länge jag kan! =)

Idag har andra advent firats med lite adventsfika. Mamma, pappa, moster Meta, moster Tina, Anders och farmor kom på mys. Markus har varit här hela helgen också! =)
Efter fikat gick jag, Markus, mamma och pappa ut och åt, mycket trevligt!

Svärfar visar vad som gäller! ;)

Lika som bär?


Julmys här hemma


Mysig kväll

Har haft Fina Lina hos mig ikväll, middag och en flaska rödvin över en omgång "Jag-har-aldrig". =) Mycket trevligt och spelet ledde till en hel del roliga diskutioner...

Sen spelade vi mitt nya tv-spel; New Super Mario Bros Wii, eller New Super Mario Bros Wow som jag döpt om det till. Så sjukt kul!!!

Ny kärlek



Min nya kalender, köpt på Ica Maxi. Passar mig helt PERFEKT med de små rutorna istället för att ha allt rörigt i rader. Love it! <3

RSS 2.0